Aan de hand van uw wensen wordt er een passend tuinontwerp gemaakt. Van te voren komt Emiel Meester vrijblijvend bij u langs om uw tuinwensen te bespreken en om de situatie ter plekke te inventariseren. Op basis van besproken wensen wordt een tekening ontworpen die in het tweede gesprek aan u gepresenteerd wordt. In dit gesprek zal ook een globale schatting van de kosten worden weergegeven. Na deze bespreking krijgt u een definitief ontwerp en offerte.

Tuinaanleg is veelomvattend, denk bijvoorbeeld aan grondwerk, straatwerk, tuinafscheiding, beplanting, verlichting en beregening. Dit kunnen wij professioneel voor u realiseren.

Groen moet onderhouden worden. Met periodiek tuinonderhoud komen wij +/- 2 keer per jaar voor het grote onderhoud van uw tuin. Denk hierbij aan: snoeien van bomen/hagen en tuin winterklaar maken.

, , ,

Voor goed straatwerk is een juiste fundering nodig. Dit kan zijn: een laag puingranulaat (gebroken puin) en/of een laag zand. De dikte is uiteraard afhankelijk van de belasting. Denk hierbij aan het gebruik, rijdt er wel of geen een auto overheen?

Beschoeiingen creëren om uw tuin aan het water te houden in plaats van in het water, die kunnen wij professioneel aanleggen. Beschoeiing wordt meestal samen met een vlonder aangelegd om een zit gelegenheid te creëren.

Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een houten tuinafscheiding, een stenen tuinafscheiding of een groene haag. De keuze valt meestal samen met de grootte van de tuin.

Een vijver is een bewegend element in de tuin. Er zit leven in en geeft een bepaalde sfeer aan uw tuin. Ook leggen wij zwemvijvers aan. Dit is een combinatie van zwembad en vijver in één.

Een overkapping zorgt voor dat u langer van uw tuin kunt genieten. Zeker als u de zon er in onder kan laten gaan. Met een terrasverwarming kunt u tot laat in de avond van uw tuin genieten.